RYGGHJÄLPAREN ORIGINAL

En av de vanligaste orsakerna till ryggbesvär är de dagliga framåtlutande arbetsställningarna. Dessa förorsakar uttröttning av muskulaturen med ofta återföljande utplaning av ländryggen.

Genom att vila på Rygghjälparen blir muskulaturen avspänd, och den naturliga ryggsvanken kan lättare återställas.

På grund av ryggmallens utformning, kroppsviktens fördelning och ländryggens elasticitet åstadkommes en välgörande tryckminskning inom ländryggens ledsystem.

Rygghjälparen placeras på en soffa eller i sängen. Börja försiktigt med endast 10 minuter och vänj er så småningom vid mallen.

Ni kan även ligga på sidan på mallen. Rygghjälparen kan även med fördel användas vid bilkörning eller i sittande ställning i exempelvis vissa fåtöljer eller kontorsstolar.

Rygghjälparen

Beställ här

Exempel på Rygghjälparens användning

• Vid ryggtrötthet.
• Vid långvariga lindriga smärtor med rörelseinskränkning.
• Vid ryggskott, om mallen skyndsamt kommer till användning.
• Om man har ryggskott med jämna mellanrum - eventuellt med ischias - trimmas ryggen med hjälp av. Man börjar då helst under en smärtfri period. Återfallen blir lindrigare, sällsyntare och kunna upphöra.

Om mallen användes dagligen sker en ständigt pågående förebyggande behandling. Använd därför Rygghjälparen året runt.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 070-581 19 29 eller mail: info@rygghjalparen.se

Rygghjälparen är en ryggbräda vars design togs fram under mitten av det förra seklet men som fungerar minst lika bra mot ryggverken idag. Ryggbrädan fungerar ungefär som ett hålfotsinlägg, fast för ryggen! Den ger en avslappnad muskulatur och en naturlig svank.
Beställ ditt exemplar idag »